ההחלטה לצאת למסע מפרך מתחילה בנקודה קטנה על מפת העולם הנקראת – ישראל. תקופה ארוכה לפני היציאה, אנו משקיעים את מיטב המשאבים בחיפוש קפדני אחר היעד המושלם לשם הכנת הבלנד. החוקים הנוקשים שהצבנו לפנינו כי היעד הנבחר חייב להיות חלק ממדינות בעלות מסורת של עשיית יינות איכותיים, מאזורים ומענבים מובחרים ומשנות בציר טובות במיוחד, צמצמו עבורנו את מגוון האפשרויות העצום וסייעו לנו לעשות מיון ולהתמקד ביעדים נבחרים.
היינן בסיוע הצוות כולו, נרתם למשימה – לערוך השוואות, ליצור קשרים, לצבור דוגמאות ולטעום חביות נבחרות, עד ללקיחת החלטה משותפת על בחירת יעד מתאים. ללא דחייה נוספת, אנו מגיעים לאזור הנבחר לשם התחלת התהליך, נוצר קשר בסיסי עם עשרות יקבים מובילים במטרה לבדוק האם ההיצע שברשותם נותן מענה לקונספט שלנו ולדרישות. במקביל נאסף חומר תיאורטי רב, נבדקות החביות האיכותיות ביותר ומתקבלות החלטות בהתאם לממצאים – היקב הנבחר הוא זה שיוליד את הבלנד המושלם.
בו ברגע מתחילה להתגבש תוכנית ראשונית בהתאם לממצאים שהועלו בטעימות. היינן, העומד בראש המשימה, מבצע טעימה חוזרת של החביות ביקב הנבחר, גם אלה שנטעמו וגם חביות נוספות כך שלבסוף נבחרות חביות ספציפיות והבלנד מתבצע בינהן. היין מוחזר לחביות לתקופת יישון נוספת במטרה לקבל סטביליזציה טבעית, עד הגעתו לבשלות מושלמת ושליחתו למדינת היעד.
שלבי תהליך ייצור יין של פיוז’ן: