בחירת יעד להכנת היין

הכנת הגוורצטרמינר בצרפת

היעד הנבחר רק ממדינות בעלות מסורת של עשיית יינות איכותיים, מאזורים נבחרים ומענבים מובחרים ומשנות בציר טובות במיוחד. ומאחר והעולם עבורנו הוא אזור יין אחד גדול, מגוון האפשרויות הוא עצום.

יצירת קשר עם הייננים ביקבים שנבחרו

לאחר שנבחר היעד, אנו יוצרים קשר עם הייננים ביקבים המובילים ובודקים האם ליבם פתוח וההיצע שברשותם נותן מענה לתשוקה שלנו.

טעימת היין

דורון, היינן עורך טעימות של דוגמאות היינות מהחביות השונות ומדרגם על פי איכות היין והתאמתם לסגנון היין אותו ירצה לקבל.

בחירת השותף

לאחר ההשוואה של הדוגמאות מהיקבים השונים,מצמצמים את הרשימה ובוחרים את היקבים המתאימים לחזון עשיית היין.

טעימה חוזרת ביקב

הגעה פיסית ליקבים שנבחרו, טעימת החביות האיכותיות ביותר בכל יקב ובחירת החביות שהן הדובדבנים שבקצפת כדי להכין את היין המושלם. לאחר שנבחרו החביות, מבצע היינן טעימה חוזרת של חביות רבות גם אלה שנטעמו וגם חביות נוספות. לבסוף, בוחר היינן את החביות הראויות ליין המתאימות לחזון ומבצע את הבלנד ביניהן.

החזרה לחביות

החזרת היין לחביות לתקופת יישון נוספת במטרה לקבל ייצוב טבעי של היין הסופי. סטביליזציה

בקבוק היין

היין מבוקבק ללא סינון